Blog

Hazai állatorvosok Facebook oldalai 2018. Véleményező 2. rész – A Top 12 válogatás

Az előző részben részletesen taglaltuk, az ügyfelek milyennek szeretnék látni egy állatorvosi praxis Facebook oldalát. Tökéletes mintapéldát nem találtunk, ellenben kiválogattunk 12 olyan hazai oldalt, melyek a jelenlegi mezőnyben tartalmilag a legjobbnak találtattak.

Hazai állatorvosok Facebook oldalai 2018. Véleményező 1. rész

Jelen cikk első felében - a beérkező vélemények alapján - az állattartók szempontjait összegezzük és elemezzük. E szakasz tanulmányozását minden állatorvos figyelmébe ajánljuk, függetlenül attól, oldala bekerült-e végül a Top 12-be, vagy sem, mégpedig a következők miatt.

Mit művelsz, doki?

A sertések élettani, viselkedéstani sajátosságainak és szükségleteinek behatóbb tanulmányozására, továbbá nyilvános bocsánatkérésre szólítja fel egy petíció azt az ausztrál állatorvost, aki egy nagy nézettségű televíziós adásban rakott karikát a házikedvencként tartott James orrába.

Négy éve...

4 évvel ezelőtt éppen ezen a napon kaptam meg a hivatalos, végleges választ Debra örökbefogadásával kapcsolatban. 3 év, 7 hónap és 20 nap adatott nekünk, Debra ma 4 hónapja és 23 napja, hogy elment. Ez idő alatt nem telt el hét, hogy ne jutott volna eszembe, hogy akkor, 4 éve talán el kellett volna engednem, talán máshol, másnál több nap adatott volna neki.

Debra története

Oltási könyve szerint 2011. júniusában született, a nap nincs megjelölve. Születése pillanatában az anyján kívül senki másnak nem volt fontos, hogy világra jött. Rajta kívül senki nem volt, aki a szívébe véste volna a dátumot, nem számított senkinek. Ahogy nem számított élete első hónapjaiban egyetlen embernek sem.